Перший Сім23 нового формату у Львові.

09.11.2018

8 листопада 2018 року мережа Сім23 відкрила у Львові оновлений маркет після рестайлінгу.

Оновлений “Сім23” знаходиться в одному з найбільш густонаселених районів Львова – Сихові, за адресою пр. Червоної Калини 109. Це перший магазин мережі у Львові, що був відкритий ще у 2015 році.

Через три роки після відкриття магазин зазнав кардинальних змін. В маркеті оновлено дизайн фасаду та інтер’єру, встановлено нове стильне та функціональне обладнання, влаштовано модуль самообслуговування «Кав’ярня» та простір для перекусу. Площа нового маркета збільшена вдвічі, і складає 230 м.кв. Тепер це сучасне приміщення з великими вікнами, зручним входом та облаштованою вуличною відпочинковою зоною.

В асортименті маркету традиційно представлені хотдоги та гарячі напої, курячі та картопляні снеки, випічка, бельгійські вафлі, їжа швидкого приготування, багети та сандвічі, освіжаючі напої.  Також тут пропонують класичні fresh-бургери, що виготовляються одразу після замовлення клієнта, і оригінальні хот-доги з додатками з овочевих сумішей та різних соусів.

Як завжди, весь процес роботи в залі – приготування хотдогів, випічки та снеків на професійному обладнанні – відкритий для покупців.

Зручні стійки біля вікон та безкоштовний WiFi забезпечують додатковий комфорт для гостей маркету.

Новий «Сім23» у Львові працює щодня з 7:00 до 23:00