П'ятий Сім23 в Костополі

02.02.2021

2 лютого у Костополі відкрито ще один Сім23. Новий маркет розташований за адресою вул. Грушевського, 12. Це вже 91-ий маркет в мережі.
В асортименті нового Сім23 в Костополі великий вибір смачних гарячих напоїв, яскравих донатів, мафінів та печива. Гості також можуть обрати готовий сандвіч чи багет та одразу розігріти в мікрохвильовій печі. Крім того, в маркеті функціонує "Зручна пекарня". Завжди пухка, ароматна та свіжа випічка. Випікається безпосередньо у магазинах, тому у свіжості можна не сумніватися.  

І звісно ж, класика: хрумка булочка, апетитна сосиска підсмажена на грилі та улюблені соуси. Любителі хот-догів доповнюють свій перекус газованими напоями або снігонапоєм MySlush. 

Тому в Сім23 діють вигідні пропозиції – смачні сети, які дозволяють посмакувати улюбленим та заощадити. Зокрема, гостям неймовірно полюбився Французький сет з хот-догом і Пепсі. Також в мережі є солодкі сети з чаєм або кавою, сирною паличкою або круасаном.

Для любителів кави в маркеті щодня діє акція -33% на гарячі напої.

Для гостей Сім23 діє програма лояльності, що не передбачає використання пластикових карток: усе в смартфоні, у мобільному додатку ToSim. При встановленні ToSim та заповнення профілю можна відразу отримати 500 points – умовних одиниць, які обмінюють на винагороди.

Власне, винагороди є однією з головних фішок додатку ToSim. За кожну покупку у маркетах Сім23 користувач отримує points, які можна обміняти на товари із меню винагород. Окрім того, в додатку можна скористатись Free Card – отримати кожний десятий продукт визначених категорій їжі та напоїв у подарунок. Також для зручності гостей у додатку зібрані пропозиції мережі з акційної листівки та діючі сети.

Додаток ToSim доступний користувачам як у Google Play, так і в AppStore.

За новинами, акціями та розіграшами маркету можна стежити у Facebook та Instagram. 

Запрошуємо, щодня з 7:00 до 23:00 на Грушевського, 12!