В Сім23 два нових маркети: перший в Червонограді, четвертий у Костополі

25.12.2020

 

Маркети оформлені у традиційних для мережі жовтому та графітному кольорах, мають чимало відділів, де є і молочна продукція, і ковбасна та м’ясна, тут можна придбати алкогольні та безалкогольні напої, овочі чи фрукти, крупи, дрібні товари побуту, все необхідне для дому. 

А маркетах є зона, де гості можуть самостійно приготувати улюблені напої. Свіжозмелена зернова кава, натуральні ягідні чаї, розливні газовані напої, MySlush – в Сім23 представлений велий вибір різноманітних напоїв.

А фірмові хот-доги, які готуються в маркетах не залишать нікого байдужими: класичний французький, по-американськи, австрійський, баварський, гриль BBQ, мексиканський, техаський, гамбурзький, мексиканський, з пшеничною або житньою булочкою на вибір. 

Для ще швидшого перекусу у Сім23 є великий вибір готових сандвічів, багетів, круасанів, які можна розігріти в мікрохвильовій печі на місці. 

В маркеті працює “Зручна пекарня" –  це новий формат готової випічки з широким асортиментом, який задовольнить найвибагливіших покупців. Завжди пухка, ароматна та свіжа. Випікається безпосередньо у магазині, тому у свіжості можна не сумніватися! 

Запрошуємо: 

Червоноград, вул. Шептицького, 1.

Костопіль, вул. Нова, 3Д

Маркети працюють з 7:00 до 23:00 без перерви та вихідних.